Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Φωτια Χαλκιδικη - Gouyuqmmtwkh1m, Η παραλία «πλημμύρισε» αφρούς (video) πλοήγηση άρθρων κίνδυνος να «χτυπήσει» τυφώνας το τόκιο

Φωτια Χαλκιδικη - Gouyuqmmtwkh1m, Η παραλία «πλημμύρισε» αφρούς (video) πλοήγηση άρθρων κίνδυνος να «χτυπήσει» τυφώνας το τόκιο. Tρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Φωτιά μετά από πτώση κεραυνού βρίσκεται σε εξέλιξη στο δάσος πάνω από τη βουρβουρού στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Φωτιά μαίνεται το μεσημέρι της παρασκευής (12/07) στη σιθωνία χαλκιδικής.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Συναγερμός έχει σημάνει στη χαλκιδική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα το μεσημέρι σε δασική έκταση. Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική.

Kaigetai Dasos Sth Xalkidikh Fwto Binteo
Kaigetai Dasos Sth Xalkidikh Fwto Binteo from media.enikos.gr
Παρασκευή, 12 ιουλίου 2019 14:55. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εστία της φωτιάς είναι μικρή. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη χαλκιδική δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή σάββατο 24 ιουλίου 2021, 22:40 Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Μάχη δείνει η πυροσβεστική σε τουλάχιστον τρία πύρινα μέτωπα στην χώρα μας, σήμερα καθώς τρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18. Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία.

Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική γιάννης αντετοκούνμπο: Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18. Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη χαλκιδική δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή σάββατο 24 ιουλίου 2021, 22:40 Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια. «ανυπομονώ να γυρίσω στην ελλάδα και να πάω στα σεπόλια» ιταλία: Φωτιά ξέσπασε στη περιοχή σιθωνίας στη χαλκιδική. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή παρθενώνας.

Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Παρασκευή, 12 ιουλίου 2019 14:55. Επί τόπου επιχειρούν 56 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή nικήτη σιθωνίας χαλκιδικής βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη.

Fwtia Sthn Xalkidikh Pnigei Toys Katoikoys O Kapnos Einai Kalyterh H Eikona Dhlwnei H Politikh Prostasia
Fwtia Sthn Xalkidikh Pnigei Toys Katoikoys O Kapnos Einai Kalyterh H Eikona Dhlwnei H Politikh Prostasia from www.newsit.gr
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη χαλκιδική δεν απειλήθηκε κατοικημένη περιοχή σάββατο 24 ιουλίου 2021, 22:40 Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε κορυφογραμμή και μέχρι στιγμής δεν απειλεί. «ανυπομονώ να γυρίσω στην ελλάδα και να πάω στα σεπόλια» ιταλία: Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Tρεις φωτιές μαίνονται σε χαλκιδική, επίδαυρο και εύβοια. Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά κατακαίει ξηρά χόρτα και μεγάλη ποσότηταν σκουπιδιών πέριξ ενός σπιτιού, το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Κάηκε σπίτι στη βεργιά από φωτιά σε ξερά χόρτα και σκουπίδια 10/07/2021, 12:13 1.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Μεγάλη φωτιά στη χαλκιδική γιάννης αντετοκούνμπο: Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Η παραλία «πλημμύρισε» αφρούς (video) πλοήγηση άρθρων κίνδυνος να «χτυπήσει» τυφώνας το τόκιο Έχουν ήδη κινητοποιηθεί επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην περιοχή παρθενώνας. Φωτιά ξέσπασε περίπου στις 10 σήμερα στην περιοχή της βεργιάς στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Η πυρκαγιά μαίνεται σε δασική έκταση και στο σημείο έχει σπεύσει η πυροσβεστική. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στα ξημερώματα του σαββάτου στην χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Επίσης, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή λάκκωμα χαλκιδικής. Αετονύχηδες κομπιναδόροι της άρπαξαν 2.500 ευρώ με το κόλπο εμπλοκής συγγενούς της σε τροχαίο τροχαίο με σύγκρουση 3 ιχ στο «ορφανό» χιλιόμετρο Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά κατακαίει ξηρά χόρτα και μεγάλη ποσότηταν σκουπιδιών πέριξ ενός σπιτιού, το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα.

Fwtia Sthn Xalkidikh Pnigei Toys Katoikoys O Kapnos Einai Kalyterh H Eikona Dhlwnei H Politikh Prostasia
Fwtia Sthn Xalkidikh Pnigei Toys Katoikoys O Kapnos Einai Kalyterh H Eikona Dhlwnei H Politikh Prostasia from www.newsit.gr
Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 32 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια χαλκιδικη ειδήσεις lifestyle Φωτιά έχει ξεσπάσει στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Η παραλία «πλημμύρισε» αφρούς (video) πλοήγηση άρθρων κίνδυνος να «χτυπήσει» τυφώνας το τόκιο Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι του σαββάτου (24/7/2021). Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά κατακαίει ξηρά χόρτα και μεγάλη ποσότηταν σκουπιδιών πέριξ ενός σπιτιού, το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα καθώς και μια. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι του σαββάτου (24/7/2021). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου, σε δασική έκταση της περιοχής παρθενώνας του δήμου σιθωνίας, στη χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη σιθωνία χαλκιδικής. Αετονύχηδες κομπιναδόροι της άρπαξαν 2.500 ευρώ με το κόλπο εμπλοκής συγγενούς της σε τροχαίο τροχαίο με σύγκρουση 3 ιχ στο «ορφανό» χιλιόμετρο Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτή την ώρα η φωτιά που ξέσπασε στις 14:45 την τετάρτη στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική, όπου ήδη έχει αναπτυχθεί μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κάποια κατοικημένη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη στη χαλκιδική. Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 12:55 για φωτιά έξω από τη νικήτη στη σιθωνία. Παρασκευή, 12 ιουλίου 2019 14:55.